Главная Новости
English Українською

Как нас найти

Богослужения
8 января 2016 г.
Новости - Богослужения
08.01.2016 14:17

Утреннее богослужение

Лиля Лиля Ярослав Поступайло Ярослав Поступайло

Обновлено 10.01.2016 22:28
Подробнее...
 
7 января 2016 г. - Рождество
Новости - Богослужения
07.01.2016 14:21

РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Утреннее богослужение

Роман Розумный Роман Розумный Сергей Антонец Сергей Антонец
С. Антонец

Обновлено 10.01.2016 22:32
Подробнее...
 
5 января 2016 г. - благотворительная акция
Новости - Богослужения
05.01.2016 17:51

В нашей церкви прошла благотворительная акция «Найвеличніший подарунок» для детей-сирот, малообеспеченных и "кризисных" семей Соломенского района г. Киева. В программе были рождественское представление, просмотр мультфильма, увлекательные игры, рождественские песни, конкурсы, подарки и другое. Насыщенность программы, гиперактивность детей, улыбки родителей и непредсказуемость молодых актеров - все это создало рождественскую атмосферу праздника, центром которого был новорожденный Иисус.

Кульминацией встречи стали подарки, собранные руками детей членов нашей церкви. Благодарение Богу за доброе время, когда Евангельская весть может достигать сердец детей.

Обновлено 08.01.2016 18:10
Подробнее...
 
3 января 2016 г.
Новости - Богослужения
03.01.2016 14:28

Утреннее богослужение

Сергей Тытарь

Сергей Тытарь Сергей Тытарь

: Ми пам'ятник Христа для оточуючих

...подяку віддав, і переломив, і сказав: Прийміть, споживайте, це тіло Моє, що за вас ломається. Це робіть на спомин про Мене! Так само і чашу взяв Він по Вечері й сказав: Ця чаша Новий Заповіт у Моїй крові. Це робіть, коли тільки будете пити, на спомин про Мене! (1 Кор 11:24-25)

Павло повторює для нас слова Христа: «Це робіть на спомин про Мене!» І після всього іншого, що потрібно було робити, Христос підкреслює: «На спомин про Мене!»

Люди завжди хотіли залишити після себе пам'ять, адже вони розуміли свою смертну природу і хотіли, аби наступні покоління про них могли згадувати. Вони ставили пам'ятники, які нагадували про них. Завдяки ним ми зараз дізнаємося іменна фараонів, великих полководців давнини.

Господь же не залишив про Себе пам'ятника, хоча і міг зробити його найвеличнішим із всіх, створених людьми. Христос довірив пам'ять про Себе людям, сказавши своїм учням: «Це робіть на спомин про Мене!» Він був впевнений, що ніяка гора, море, каньйон не збереже пам'яті про Нього так, як ці люди, не дивлячись на те, що вони мають недовговічну пам'ять. Ісус був впевнений в Церкві. І двісті років Церква, не заважаючи ні на славу, ні на тортури, не згубила цієї пам'яті. Христос заповів нам берегти пам'ять про Нього разом.

Сьогодні ми – пам'ятник для оточуючих людей, який розповідає їм про Христа, нагадує про те, що Ісус помер за гріхи наші, і Його кров була пролита для нашого оправдання!

Обновлено 20.01.2016 22:58
Подробнее...
 
27 декабря 2015 г.
Новости - Богослужения
27.12.2015 14:56

Утреннее богослужение

Павел Зинченко Павел Зинченко Павел Озеруга Павел Озеруга
П. Озеруга

Обновлено 28.12.2015 15:37
Подробнее...
 
20 декабря 2015 г.
Новости - Богослужения
20.12.2015 14:56

Утреннее богослужение

Виктор Шевчук (церковь «Христианская надежда») Виктор Шевчук (церковь «Христианская надежда»)

Слава Господу!
Сьогодні я би хотів поговорити про конфлікти в сім'ї. Слово Боже каже, що чоловік і жінка – це одне тіло. Немає сім'ї, коли в чоловіка і жінки різні думки та різні бажання. Питання не в тому чи є конфлікти, питання в тому – як ми їх вирішуємо. Я хочу зупинитись на причинах і чому вони виникають .
Є закони, які Бог створив, щоб сім'я була щасливою. Коли ми ці закони порушуємо, ми терпимо поразку у стосунках.
1. Перший закон говорить:
Покине тому чоловік свого батька та матір свою, та й пристане до жінки своєї, і стануть вони одним тілом (Буття 2:24).
Він складається з трьох пунктів: полишити, пристати і стати одним тілом. Полишити треба на духовному, душевному і фізичному рівнях. І коли молоді люди, вступаючи в шлюб, не полишають те, що заважає їм зблизитись на духовному, душевному, фізичному рівнях, - виникають конфлікти. Якщо дружина не визнає чоловіка, як свого священика – то тут проблеми на духовному рівні. Що стосується душевного – це можуть бути батьки, хобі, залежність від чогось.
2. Закон існування сім'ї. Біблія говорить, що Господь - голова Христу, Христос – голова чоловікові, чоловік – голова жінці, а діти послушні батькам. Є структура і є обов'язки в ній. І коли ця структура не діє, то йде боротьба за владу в сім'ї. Кожен повинен виконувати свої обов'язки в сім'ї: у чоловіка – обов'язки голови, батька, люблячого чоловіка; у дружини – люблячої жінки, матері. Якщо вони не виконуються, то, звичайно, будуть конфлікти. Щоб уникати конфліктів, треба шукати причини,а не виправляти наслідки.

Обновлено 24.12.2015 16:27
Подробнее...
 
13 декабря 2015 г.
Новости - Богослужения
13.12.2015 14:05

Утреннее богослужение

Александр (пастор из г.Ковель) Александр (пастор из г.Ковель)

Я прославив Тебе на землі, довершив Я те діло, що Ти дав Мені виконати (Від Івана 17:4).

І Він знову на той бік Йордану пішов, на те місце, де Іван найперше христив, та й там перебував. І багато до Нього приходили та говорили, що хоч жадного чуда Іван не вчинив, але все, що про Нього Іван говорив, правдиве було. І багато-хто ввірували в Нього там (Від Івана 10:40-42).

Ми, як Божа церква, повинні сказати про нашого Бога правду. Часто не треба наших гучних слів, інколи якась наша справа скаже більше про нашого Бога. І сенс не в тому полягає, щоб нам показати нашу віру, якусь сторону богобійного життя, - всьому цьому є своє місце, своє значення, але основне - ми своїм життям повинні показати нашого Бога. Апостол Павло пише і каже, що ми лист, який читають та впізнають усі люди. Неважливо бажаємо ми цього чи не бажаємо, від нас мало що залежить тому, що ми живемо у світі, де нас оточують люди, і вони нас бачать.

Можна багато говорити, але не завжди людина спроможна представити Бога вірно - в тому розумінні, в якому Він є. Для того, щоб ми могли представити вірно Бога нашого, потрібно Його знати. Нам потрібно не просто знати про Бога, а знати Його особисто. Говорити вірно - це не значить сказати таку змістовну глибоку проповідь, але це треба пронести крізь все наше життя, це наші відносини з Богом.

Згадайте трьох юнаків: Сидраха, Мисаха і Авденаго. Ці люди в найбільш відповідальний момент показали Бога як сильного Бога! Бог дав великі обітниці для Свого народу: « Будеш переходити через воду - вона не потопить тебе, підеш через вогонь - він не попалить тебе». Ми люди і ми на землі часто проходимо долини випробування і скорботи, але Бог не залишає нас, і Він приходить, Він там з нами. Скільки сьогодні людей, скільки сьогодні християн знають Бога тільки гір, а не долин. Гора у нас асоціюється з висотою: коли все в житті прекрасно, коли люди досягають слави серед інших, коли немає ніяких фінансових труднощів, коли здоров'я в повному розквіті, коли все усміхається.

Часто люди знають такого Бога, Який благословляє. Але коли Бог з гір зводить нас в долини, ми повинні в той момент показати Бога Сильного, Бога і гір і долин.

Йосип в домі Потіфара показав Бога як Бога чистоти, Бога, що не має нічого спільного з гріхом, морально високого в Своєму характері. Йосип прямо заявив: «Я не можу зробити такого гріха, тому що я ходжу перед Богом, я боюсь Бога».
Знову момент випробування у Йосипа, коли вся влада в його руках, і він бачить братів, що завдали йому багато поганого. І Йосип усвідомлює: «Я ходжу перед Богом, Який є прощаючим».

Обновлено 20.12.2015 15:27
Подробнее...
 
6 декабря 2015 г.
Новости - Богослужения
06.12.2015 15:05

Утреннее богослужение

При участии старшего епископа церкви христиан веры евангельской Украины Михаила Степановича  Паночко и епископа церквей ХВЕ Киева Анатолия Николаевича Козачка на диаконское служение были рукоположены Бойко Игорь, Поступайло Ярослав и Розумный Роман.

М. С. Паночко

М. С. Паночко М. С. Паночко

Ми є Божа сім'я. А в Божій сім'ї має бути Божий порядок. Божа сім'я складається з живих людей, з живих камінців, які вибудовують Божу оселя, Божий Храм. Всі ті, що прийняли в серце Ісуса, є Божими дітьми. Ми йдемо в одні небеса, в нас багато є спільного. І ось у Божій сім'ї має бути порядок і лад, в Божій сім'ї ми маємо служити одне одному.

Біблія чітко нас вчить, що Господь ставить в церкві своїй людей, які покликані служити Божому народу. Це дуже важливі моменти, і як важливо зрозуміти оцю структуру, цей порядок, це відношення, це служіння. Зовсім не так, як в світі!

Тими ж днями, як учнів намножилось, зачали нарікати на євреїв огречені, що в щоденному служінні їхні вдовиці занедбані. Тоді ті Дванадцять покликали багатьох учнів та й сказали: Нам не личить покинути Боже Слово, і служити при столах. Отож, браття, виглядіть ізпоміж себе сімох мужів доброї слави, повних Духа Святого та мудрости, їх поставимо на службу оцю. А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні слову. І всім людям сподобалося оце слово, і обрали [...], поставили перед апостолів, і, помолившись, вони руки поклали на них. І росло Слово Боже, і дуже множилося число учнів у Єрусалимі, і дуже багато священиків були слухняні вірі (Дії Апостолів 6:1-7).

Служіння дияконів передбачає й роботу з матеріальними справами. І тому нам потрібна мудрість. Дякуйте Богу за довіру в служінні. Не вважаєте що дияконське служіння - маленьке. Кожне служіння є важливим перед Богом. І дуже важливо, щоб ми до тої справи приступали з чистим серцем: служити людям як Христу.

Народу Божому потрібні різні різні види служителів. Не тільки апостолів, але пасторів, не тільки пасторів, але й благовісників, не тільки благовісників, але й вчителів,дияконів. З якою ціллю? Для збудування святих.

Служіння людям – це вникати в їхні потреби, нести їхні тягарі, молитися разом з ними, підтримувати їх. Повторяю: ми, як один народ, йдемо в небеса, наша дорога через земну пустелю, і в ній різне трапляється. Є люди, які падають духом, і їх треба підтримати, є люди, які розчаровуються, розбиваються, знемагають, і як необхідно їх підтримати. Легше критикувати, але ми покликані допомагати одне одному.

Згідно Писання, основа дияконського - мудрість сила Божого Духу, і віра. Вони мають базуватися на одній важливій платформі - любов. Де взяти тої любові? Господь своїм життям і поведінкою дав нам приклад.
Служіння без любові не піде. Воно буде важким. Служіння без любві відчують люди. Служінням без любові не догодимо Богові.

Ви так полюбили церкву, що готові взяти дияконське служіння, що би не казали, як би не відносились? Не всі будуть вас хвалити, може, будуть піднімати, можуть й опускати, по-різному може бути, але ви тримайте стабільну лінію. Знайте, Хто доручив вам служіння. Павло казав: «Я отримав це служіння від самого Господа».

Для того, щоб служити любов'ю, треба бути знайомим джерелом любові - з Ісусом Христом.
Любов Божа вилилася в наші серця Духом Святим. В нас є джерело любові в Бозі.
Нехай у вас все робиться з любов'ю. Тому для служителів треба частіше бути на колінах, для служітелів треба частіше заглядати в Біблію.
Перед нами, служителями, будуть ризні виклики життя, неначе в морі пливем: тут тихо-тихо,тут раптом зірвався незвідкись вітер і поніс нас.

Обновлено 16.12.2015 20:37
Подробнее...
 
29 ноября 2015 г.
Новости - Богослужения
29.11.2015 15:03

Утреннее богослужение
Сегодня церковь проводила евангелизационные собрания с участием молодежного хора.

Сергей Антонец

Сергей Антонец Сергей Антонец

Почему на сердце скорбь, и с ней ничего нельзя сделать? Почему столько несправеливости происходит вокруг нас? Почему на это слабо реагирует президент, премьер-министр, верховный совет, соседи? Что происходит сегодня с жизнью человека? Библия говорит, что по причине умножения беззакония во многих охладевает любовь, и это становится причиной распространения несправедливости, ненависти, человекоубийства, кровопролития. Мы сегодня живём в эпоху, когда в этом мире сошлись в яром противостоянии силы добра и зла. Силы добра для того, чтобы спасти, остановить смерть, остановить болезни и проклятье. А силы зла, имевшие от начала желание и цель уничтожить все, что связано с Богом.
Сегодня много говорят о моральности, о том какими должны быть люди. В наш час исправительные колонии разводят руками, потому что система за годы, за семидесятилетия не могла изменить преступника, никто не мог изменить убийцу. Ни морали, ни наставления, ни избеение, ни наказание, ни страх смерти, зато сегодня, мы живём во времья, когда тюрмы открыты для проповеди Евангелия и Бог меняет этих людей. Ему слава!
Бог творит перемены, для многих вера и понятие о Боге становится настолько интимным, что человек никого не пускает в свой внутрений мир. Зачем? Ведь моих познаний довольно, моего опыта достаточно. Однако, что делать тем, которые пришли к жизненому тупику? Нужно иметь Бога в разуме. Не в образах, не в видимом поклонении, а в живом Боге, который приходит к измученому сердцу, к утруждённому человеку, чтобы сказать: «Любовью вечною Я полюбил тебя и потому простёр к тебе Своё благоговенье»!
Христос часто бывал среди людей и расказывал им о воли Небесного Отца, и показывал людям их неверное представление о божестве, неверное расположение к учению, в котором они находились. Потому что в силу плоти человеческой закон стал бессильным. И в этом мире нужно было что-то менять. Его нужно было уничтожить, как это было сделано во времена Ноя, однако Христос пришёл не разрушать, но чтобы стать жертвой. Всё, что происходило тогда, немногие могли понять. Кто-то не соглашался, кто-то видел в Нём какие-то виды корысти. Но Иисус имел одну цель: посеять Слово, Слово неба в сердца слушавших Его, для того, что бы сам Бог вразтил слово и спас эти души.

Обновлено 03.12.2015 14:41
Подробнее...
 
« ПерваяПредыдущая11121314151617181920СледующаяПоследняя »

Страница 16 из 79

Календарь

Объявления