Главная Новости
English Українською

Как нас найти

Богослужения
16 июня 2019 г. - Троица
Новости - Богослужения
16.06.2019 12:11

Утреннее богослужение

Ярослав Поступайло Ярослав Поступайло Андрей Мартинюк Андрей Мартинюк

СЛУШАТЬ проповедь День Пятидесятницы – Ярослав Поступайло
СЛУШАТЬ проповедь Мы имеем дар Духа Святого – Андрей Мартынюк
Обновлено 19.06.2019 14:40
Подробнее...
 
9 июня 2019 г.
Новости - Богослужения
09.06.2019 12:11

Утреннее богослужение

Игорь Кулик

Игорь Кулик Игорь Кулик

«А коли я спізнюся, то щоб знав ти, як треба поводитися в Божому домі, що ним є Церква Бога Живого, стовп і підвалина правди» (1Тимофія 3:15)

Коли Павло писав до ефесян, що Церква Божа – стовп і підвалина правди, для них це було дуже зрозумілим, адже в Ефесі знаходилось одне із семи чудес світу – храм Артеміди в Ефесі. Церква в метафорі Павла – це стовп і основа, які тримають істину. Так само, як основа і колони храму Артеміди були свідоцтвом заблудження фальшивої язичницької релігії, так церква повинна бути свідоцтвом Божої істини.

Церква – це глашатай Божих стандартів. Світ завжди намагається підмінити ці стандарти, щоб опора не стояла рівно. В світі існує своя уява про успіх, який нав’язується нам як певний стандарт, по якому виміряється цінність особистості. Якщо ти в світі маєш щось, що по мірках світу є успішним, ти цінний в очах людей. Світ каже, що якщо ти їздиш громадським транспортом, в магазинах дивишся на цінники, а не на якість, живеш з батьками і твоя зарплатня менше тисячі доларів, тобі має бути соромно, а якщо ж ти це все можеш собі дозволити, то в тебе успішне і вдале життя.

Але чи так про успішне життя говорить Слово Боже? Сьогодні багато людей навіть з церкви намагаються досягнути цього успіху, про який говорить світ, а якщо не досягають, приходить розчарування та невдоволення своїм життям. Якщо подивитись на Ісуса Христа, можна помітити три характеристики, які дають Йому навіть не Його друзі і не люди з Його оточення. Так характеризують Його тоді, коли Він висів на хресті.

Обновлено 18.06.2019 18:41
Подробнее...
 
8 июня 2019 г.
Новости - Богослужения
08.06.2019 12:11

В Киеве уже в четвертый раз проходит ежегодное Всеукраинское шествие в защиту прав детей и семей. В этом году акция проходит под лозунгом «Семья - сердце Украины».

Цель шествия - привлечь внимание общества и власти к нравственным и духовным основам семьи и брака как союза мужчины и женщины, что необходимо для гармоничного воспитания и здорового развития детей.

Из поместной церкви было 42 волонтёра.

Всеукраинское шествие в защиту прав детей и семей Всеукраинское шествие в защиту прав детей и семей

Обновлено 10.06.2019 11:43
Подробнее...
 
2 июня 2019 г.
Новости - Богослужения
02.06.2019 12:11

Утреннее богослужение

Утреннее богослужение посетила молодежь из Славянской церкви «Троица», которая приехала в Украину на миссию.

Анатолий Бидун

Анатолий Бидун из Славянской церкви Троица Анатолий Бидун из Славянской церкви Троица

Спалилося духало, від огню зникло оливо, надармо старанно розтоплювано, бо злих не відділено… Сріблом відкиненим названо їх, бо Господь їх відкинув» (Єремія 6:29,30)

Було затрачено багато праці, а результату немає. Золото очищують вогнем. Єремія говорить, що спалилось духало та від вогню зникло олово, але праця була надаремна. Злі не відділились. Ми є вибрані Богом і йдемо за Ним, але ми повинні пам’ятати, що мало лише ходити на служіння і славити там Бога. Надзвичайно важливо виконувати Його волю, бути уважним до Його голосу і виконувати Його слова в житті. Бог хоче, щоб ми були слухняними і виконували Його слово.

«У що будете биті ще, коли неслухняними далі ви будете? Хвора ваша вся голова, і все серце боляще… Від підошви ноги й аж до голови нема цілого місця на ньому: рани й ґудзі, та свіжі порази невичавлені, і не позав'язувані, і оливою не порозм'якшувані… Земля ваша спустошена, огнем спалені ваші міста, поле ваше, на ваших очах поїдають чужинці його, з того всього пустиня, немов з руйнування чужинців!… …нащо Мені многота ваших жертов? говорить Господь. Наситився Я цілопаленнями баранів і жиром ситих телят, а крови биків та овець і козлів не жадаю! Як приходите ви, щоб явитися перед обличчям Моїм, хто жадає того з руки вашої, щоб топтали подвір'я Мої? Не приносьте ви більше марнотного дару, ваше кадило огида для Мене воно; новомісяччя та ті суботи і скликання зборів, не можу знести Я марноти цієї!… Новомісяччя ваші й усі ваші свята ненавидить душа Моя їх: вони стали Мені тягарем, Я змучений зносити їх… Коли ж руки свої простягаєте, Я мружу від вас Свої очі! Навіть коли ви молитву примножуєте, Я не слухаю вас, ваші руки наповнені кров'ю… Умийтесь, очистьте себе! Відкиньте зло ваших учинків із-перед очей Моїх, перестаньте чинити лихе! Навчіться чинити добро, правосуддя жадайте, карайте грабіжника, дайте суд сироті, за вдову заступайтесь! Прийдіть, і будемо правуватися, говорить Господь: коли ваші гріхи будуть як кармазин, стануть білі, мов сніг; якщо будуть червоні, немов багряниця, то стануть мов вовна вони!» (Ісая 1:5-7, 11-18)

Обновлено 06.06.2019 16:34
Подробнее...
 
26 мая 2019 г.
Новости - Богослужения
26.05.2019 12:11

Утреннее богослужение

На утреннем богослужении семья из Измаила послужила пением, а также гости из Аляски Сара и Борги, поделились свидетельством.

Виктор Кротов

Виктор Кротов Виктор Кротов

Наш Бог, Который сотворил нас, обещает никогда нас не оставлять. Господь обещает, что будет провождать нас и до старости, до последних дней. То, что Он начинает, делает до конца. Он хочет наполнять наши сосуды, наши сердца. Мы нуждаемся в этом.

Божий человек должен слышать голос Бога. Бог хочет собрать своих детей, которые слышат голос Его. Прежде всего, мы должны искать Царство Божье. Мы должны молиться, чтобы мы всегда горели и не угасали. Ты нигде не найдешь той любви, которую можешь получить от Бога. Христос пришел, чтобы насытить наши души своим Святым Духом, чтобы мы прославили Его Имя.

«Как жиром и маслом насыщается моя душа, и радостным голосом восхваляют Тебя мои уста» (Псалтирь 62:6)

«…встань и пойди в Сарепту в Сидоне, и оставайся там; Я повелел там женщине вдове кормить тебя. И он встал и пошёл в Сарепту; и когда пришёл к воротам города, вот, там женщина вдова собирает дрова. И он подозвал её и сказал: дай мне немного воды в сосуде напиться. И она пошла, чтобы взять; а он закричал вслед ей и сказал: возьми для меня и кусок хлеба в свои руки. Она сказала: жив Господь, твой Бог! У меня ничего нет печёного, а только есть горсть муки в кадке и немного масла в кувшине; и вот, я наберу полена два дров, и пойду, и приготовлю это для себя и для моего сына; съедим это и умрём. И Илия сказал ей: не бойся, пойди, сделай, что ты сказала; но прежде из этого сделай небольшой опреснок для меня и принеси мне; а для себя и для своего сына сделаешь после» (3 Царств 17:9-13)

Обновлено 04.06.2019 11:10
Подробнее...
 
19 мая 2019 г.
Новости - Богослужения
19.05.2019 12:11

Утреннее богослужение

Утреннее богослужение посетили гости из светлого радио «Эммануил» Василий и Тамара.

Василий Мамчич

Василий Мамчич Василий Мамчич

«І, вийшовши звідти, він гірко заплакав...» (від Матвія 26:75)

Коли ви останній раз плакали? Коли можна так гірко плакати? Що має людина пережити? Звідки беруться такі почуття? Потрібно, щоб щось гірке відвідало серце. Петрові настільки стало гірко, що він заплакав. Про що він тоді думав? Інколи в таких ситуаціях хочеться почати все спочатку. В житті є те, що ми можемо розпочати спочатку, а є те, що ми можемо лише продовжувати.

Є одна річ, яку не можна почати спочатку. Це сім’я. Коли чоловік з дружиною одружуються, Бог їх з’єднує один раз, і вони стають одним тілом. Якби би не хотілося, ти не можеш почати спочатку. Не можна одружитися спочатку. Не можна вийти заміж, будучи уже заміжньою.

Скільки речей є в нашому житті, які ми хотіли б почати спочатку? В Біблії є декілька прикладів. Ісав, можливо, теж хотів почати спочатку. Давид, який гарно царював, але допустив помилку в своє життя, згрішив, мабуть, теж хотів, щоб цієї помилки не було.

Якщо є такі сім’ї, які думають про те, щоб почати все по-новому, то по-новому згідно правилам можна почати з своєю ж жінкою, з своїми дітьми, і в ніякому разі не думати про щось інше. Якщо ти любиш Бога, то ти зможеш полюбити те, що тобі не подобається в твоїй половинці. Тільки через любов Божу можна достукатися до серця свого чоловіка чи дружини.

«На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади… Жди Господа мовчки…» (Псалми 36:5, 7)

Поклади надію свою на Бога. Буде світло попереду. Взивай до Бога, але роби це мовчки, так щоб цього не бачили зі сторони. Роби це наодинці з Богом.

СЛУШАТЬ проповедь Что нельзя начать сначала? – Василий Мамчич, проповедь
Обновлено 24.05.2019 15:28
Подробнее...
 
12 мая 2019 г.
Новости - Богослужения
12.05.2019 12:11

Утреннее богослужение

Утреннее богослужение посетил пастор Церкви “Сион” Цюпак Игорь Михайлович (п. Дубровский, Ленинский район, Московская область, Россия)

Цюпак Игорь Михайлович Цюпак Игорь Михайлович

«І коли Він наблизився, і місто побачив, то заплакав за ним, і сказав: О, якби й ти хоч цього дня пізнало, що потрібне для миру тобі! Та тепер від очей твоїх сховане це. Бо прийдуть на тебе ті дні, і твої вороги тебе валом оточать, і обляжуть тебе, і стиснуть тебе звідусюди. І зрівняють з землею тебе, і поб'ють твої діти в тобі, і не позоставлять у тобі каменя на камені, бо не зрозуміло ти часу відвідин твоїх…» (Від Луки 19:41-44)

«Для всього свій час, і година своя кожній справі під небом: час родитись і час помирати, час садити і час виривати посаджене…» (Екклезіяст 3:1,2)

«Поводьтеся мудро з чужими, використовуючи час» (До Колоссян 4:5)

«Отож, уважайте, щоб поводитися обережно, не як немудрі, але як мудрі, використовуючи час, дні бо лукаві!» (До Ефесян 5:15,16)

Біблія оперує двома словами, котрі пояснюють, що таке час. Час – найдорогоцінніше, що має людина на землі. Є два види часу: хронос (час, яким вимірюємо години, дні, місяці, роки) та кайрос (час для чогось і вимірюється можливістю).

На своїй першій проповіді Ісус сказав, що настав час, покайтесь і віруйте в Євангелію, що означає, що настала можливість бути спасенним. Якщо пропустити кайрос – той відрізок часу, коли є можливість спастись, – залишимось поза Царством Божим.

Іван Хреститель проповідував покаяння та хрестив людей. За півроку це було триста тисяч чоловік. І всі ці люди були готові вступати в завіт з Богом. Іван Хреститель не зробив ні одного чуда, але коли він проповідував, люди приносили достойний плід покаяння. Це не просто вибачитись перед тим, кого образив, а зробити реституцію – віддати в чотири рази більше.

Обновлено 20.05.2019 16:41
Подробнее...
 
5 мая 2019 г.
Новости - Богослужения
05.05.2019 12:11

Утреннее богослужение

Сегодня утреннее богослужение посетил епископ по Черниговской области Михаил Кукса

Андрей Мартынюк Андрей Мартынюк Инна Инна Михаил Кукса (епископ по Черниговской области) Михаил Кукса (епископ по Черниговской области)

СЛУШАТЬ проповедь Что мне мешает следовать за Христом? – Андрей Мартынюк
СЛУШАТЬ стих Смерть у подножия креста стояла – Инна
СЛУШАТЬ проповедь Бог помнит о тех в ком есть Слово жизни – Михаил Кукса (епископ по Черниговской области)

Читать стих Смерть у подножия креста стояла – Инна

Обновлено 16.05.2019 11:17
Подробнее...
 
29 апреля 2019 г.
Новости - Богослужения
29.04.2019 12:11

Утреннее богослужение

Александр Жежеря Александр Жежеря Анна Титарь Анна Титарь

СЛУШАТЬ проповедь Необходимо оставить прежние дела – Александр Жежеря
СЛУШАТЬ стих Це було у той день як у ранці воскрес наш Ісус – Анна Титарь
Обновлено 02.05.2019 17:27
Подробнее...
 
« ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя »

Страница 1 из 90

Календарь